#غدیر
#علامه_امینی ۲۰
متاسفانه در عصر علامه امينى بعضى از نويسندگان عرب در آثار و تاليف هاى خود به چالش با انديشه شيعه پرداختند و از تهمت و افترا به تشيع دريغ نکردند. علامه امينى از اين روش نادرست بسيار نگران بود و به شدت با آن مبارزه کرد.
به همين رو با بسيارى از دانشمندان و عالمان دين از طريق نامه يا ملاقات حضورى تماس حاصل کرد و آنان را به درست نويسى و حق جويى دعوت کرد و از آنان خواست تا جلو نويسندگان کج انديش را با پاسخى علمى و منطقى بگيرند. ايشان همواره از دانشوران و پژوهشگران مى خواست تا از نگارش و سخنرانى هاى تفرقه افکن بپرهيزند.
علامه امينى تاليف کتاب الغدير را بر اين اساس آغاز کرد و هيچ کس پس از مطالعه اين دائره المعارف بزرگ احساس نادرستى از آن نداشت. استاد محمدرضا حکيمى در اين باره مى گويد: “صاحب الغدير در خلال هزارها صفحه مطالعه خويش در کتب قرون گذشته معاصران، به صدها تعبير رکيک، توهين، جعل، افترا، فحش و هتک مقدسات برخورد کرده است، چنانکه خود با لحنى دردناک از آن ها ياد مى کرد، با اين همه در سراسر ۴۵۱۳ صفحه الغدير (تا اين جا که چاپ شده است) همواره وقار يک مصلح دل سوز را با خود داشته و به تعبير خود (به اقتباس از قرآن کريم) « واذا مروا باللغو مروا کراما » بوده است!
هدیه به روح بزرگوار علامه امینی و تمام کسانی که از ولایت امیر المومنین دفاع کردند و در این راه از جان و مال و… خود گذشتند، الفاتحه مع الصلوات!
@shamimemalakut